Yoni massage voor dames.

Dames, je bent op deze pagina gekomen omdat je gezocht hebt op Yoni massage. (Perineum)

Wat is een Yoni-massage of yonic-massage?

Yoni-massage of yonic-massage , afgeleid van het woord Yoni , een weergave van de vulva die de godin Shakti symboliseert , is een soort tantrische volledige lichaamsmassage. Het richt zich vooral op de schaamlippen , clitoris , g-spot , baarmoeder , de borsten , de anus en andere erogene zones.

De massage wordt als therapeutisch beschouwd en wordt soms gebruikt als een methode om spanning, pijn of algemeen ongemak van de vagina te verlichten.

Een abstracte gestileerde weergave van het vulva-handgebaar (soms ook bekend als het “Yoni-teken” of “Yoni mudra”)

In tegenstelling tot sommige overtuigingen, is het doel van Yoni-massage niet alleen om een orgasme te bereiken , hoewel het vaak voorkomt tijdens Yoni-massage. Dit komt vermoedelijk door het hogere percentage bereikt orgasme tijdens masturbatie, vergeleken met geslachtsgemeenschap. Door de stimulatie van de vulva , clitoris, g-spot en indien gewenst ook de anus opbouw, en gecombineerde en constante stimulatie van de erogene zones tijdens de massage, het bereiken van een orgasme via Yoni massage is waarschijnlijk.

Yoni-massage wordt soms aangeboden in reguliere massagesalons, maar ook in salons die gespecialiseerd zijn in Tantrische massage . Yoni-massage is een vrij nieuwe tak binnen de massagetherapie en is gebaseerd op de interpretatie van taoïstische seksuele praktijken door Joseph Kramer. Het was oorspronkelijk een vorm van seksmagie en dit is tegenwoordig nog steeds enigszins verwerkt in Yoni-massage.

Ontspannende rugmassage

Een Yoni-massage bestaat uit de masseur, de gever genoemd en de ontvanger van de massage, de Shakta. De ontvanger is bijna altijd naakt, terwijl de gever gekleed is. De Yoni-massage bestaat uit verschillende stappen, die langzaam en geleidelijk een opbouw naar de uiteindelijke vaginale stimulatie geven. De massage begint met de ontvanger die op haar buik ligt, waardoor de andere kant van het lichaam wordt blootgelegd, de Yang-kant. Na de massage van haar hele achterste lichaam en billen, draait de ontvanger zich om, liggend op haar rug, en masseert de masseur de Yin-kant. De massage gaat door en transformeert langzaam van volledige lichaamsmassage naar borstmassage, naar stimulatie van de vulva en uiteindelijk diepe vaginale stimulatie.
Massageolie wordt, net als bij veel andere vormen van massage, niet alleen gebruikt, maar is ook een essentieel onderdeel van de massage, om voor voldoende smering te zorgen. Afhankelijk van de voorkeuren vinden de aanrakingen plaats in veel verschillende variaties, de vulva is in het begin meestal nog gesloten en wordt alleen van buitenaf aangeraakt. Tijdens seksuele opwinding , die wordt versterkt door de warme olie, gaat deze langzaam open.

Tip van de masseur:

“Deze massage moet je een keer meegemaakt hebben, gemasseerd worden zonder tegenprestatie en dat er intiem gegaan wordt moet je meegemaakt hebben.”

Wil je meer weten over deze massage vraag het via WhatsApp.